Radiesse: huidversteviging

Radiesse is een filler met calcium-hydroxylapatiet, dat van nature voorkomt in bijvoorbeeld onze tanden en botten. Calcium-hydroxylapatiet zorgt voor volumeherstel en collageenaanmaak. De geïnjecteerde gel lost in 3 á 4 maanden op en in die tijd maakt het lichaam op de plek waar de filler is geïnjecteerd eigen collageen aan. Dat collageen wordt in de loop der tijd weer door uw lichaam afgebroken. Hoe snel dit gebeurt, verschilt per persoon. Het resultaat houdt echter gemiddeld zo’n jaar tot maximaal anderhalf jaar aan.

Radiesse is goed voor de versteviging van de huid van wangen, jukbeenderen, kin, neus-lippenplooi, de slapen, de kaaklijn en rimpels om de mond, decollete en hals. Tevens kan de verouderde huid van uw handen hiermee worden behandeld.

Radiesse zorg niet voor volumeherstel en verbeterde hydratatie van de huid. Daarvoor is een behandeling met hyaluronzuur nodig. Radiesse is naast hyaluronzuur een belangrijke bouwsteen binnen onze full face transformaties. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving en is daardoor niet echt pijnlijk.

Kijkt u bij ‘voor en na de behandeling‘ voor meer informatie.

Maak nu een afspraak voor uw behandeling of gratis consult!