Over ons

Skin Miracle is dé plek waar schoonheid een zelfvertrouwen samenkomen. Dit concept is ontstaan vanuit vriendschap en een gemeenschappelijke passie: schoonheid en gezondheid. Kees en Jeronimo staan voor een multidisciplinaire kliniek waar u de modernste behandelingen voor huid en lichaam onder één dak vindt: Niet-chirugische ingrepen en geavanceerde technologie, rekening houdend met de wetenschappelijke basis.

Dit alles wordt uitgevoerd zonder de professionele relatie met de cliënt en het belang van goede informatieverstrekking over huidverzorging uit het oog te verliezen. Als u bij ons binnenstapt, bent u verzekerd van een speciale en op uw persoon afgestemde behandeling.

Skin Miracle is een medisch cosmetische kliniek opgericht door 2 injectables-specialisten. Maak kennis met Jeronimo Ferreira de Souza, ook bekend onder de naam Junior. Junior is afgestudeerd aan de Universiteit van Uberaba en heeft zich gespecialiseerd in de cosmetische ingrepen aan de universiteit van Sao Paulo. Hij heeft onder leiding van gerespecteerde en gerenommeerde cosmetisch artsen uit Brazilië filler- en botoxbehandelingen uitgevoerd.

Door de jaren heen heeft Junior zijn techniek weten te perfectioneren. Zijn verbluffende behandelingsresultaten hebben geleid tot mond-op-mond reclame binnen de Zuid-Amerikaanse gemeenschap en modellenwereld. Hij werkt samen met zijn compagnon Kees Hussain (BIG-nummer 59914166801). Kees is een cosmetisch arts die zijn studie geneeskunde heeft afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na zijn werkzaamheden als haartransplantatie-arts heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische behandelingen, met name de injectables.

Gratis consult? Maak een afspraak

foto_00

Drs. J. Ferreira de Souza
cosmetisch specialist
+31 20 737 02 17