Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een stof die van nature aanwezig is in ons bindweefsel, in onze huid en in al onze organen. Als we jong zijn, is onze huid glad en elastisch dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur, dat de ruimte tussen de cellen opvult. Onze huid bevat 56% van al het hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam aanwezig is.

De hydraterende eigenschap van hyaluronzuur is het sterktst. Hoe ouder, hoe minder hyaluronzuur onze huid aanmaakt. Dat resulteert dan in volumeverlies en rimpels. Door een hyaluronzuur filler te injecteren, herstelt het volume en verbetert de hydratatie van de huid. Daardoor verminderen rimpels af en krijgt uw huid een jongere uitstraling. Hyaluronzuurfillers stimuleren niet de collageenaanmaak. Daarvoor is een behandeling met Radiesse aangewezen.

Wij gebruiken hyaluronzuur fillers in verschillende consistenties. Daardoor zijn deze injectables zeer breed toepasbaar voor onder meer: wangen, jukbeenderen, neuscorrectie, neus lippenplooi, lippen, onder de ogen, kaaklijn en verbetering of aanpassing van de gezichtscontour en de kin.

Bij Skinmiracle kennen we alle mogelijkheden om met behulp van deze injectables zowel lokaal als full face de gewenste transformatie te bereiken.

Injectables op basis van bioactief hyaluronzuur zijn niet permanent en zijn erg veilig. Dat komt mede doordat van nature in ons lichaam hyaluronzuur voorkomt. Allergische of afweerreacties op bioactief hyaluronzuur zijn daarom zeer zeldzaam.

Kijkt u bij ‘voor en na de behandeling‘ voor meer informatie.

Hoe lang hebt u profijt van deze behandeling?
Uw lichaam breekt het hyaluronzuur beetje bij beetje af. Hoe snel dit gebeurt, verschilt per persoon en is mede afhankelijk van uw levensstijl. Gemiddeld kunt u minimaal 6 tot maximaal zo’n 12 maanden profijt hebben van een behandeling met hyaluronzuur.

Wat als ik het toch niet mooi vind?
Hyaluronzuur kan desgewenst vervroegd worden opgelost doordat hyaluronidase wordt ingespoten in het behandelde gebied. Dit is een eiwit dat hyaluronzuur veilig afbreekt. Dat gebeurt snel: afhankelijk van het type hyaluronzuur dat is gebruikt binnen een paar uur of maximaal een paar dagen.

De behandeling
Voor de behandeling wordt uw gezicht gereinigd en plaatselijk verdoofd, waardoor de behandeling in het algemeen niet als pijnlijk wordt ervaren. Zodra de verdoving is ingewerkt wordt het hyaluronzuur geïnjecteerd. Daarna wordt uw gezicht schoongemaakt en krijgt u instructies voor na de behandeling. Er wordt een vervolgafspraak gemaakt voor de nacontrole over drie weken. Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een lokale behandeling gemiddeld zo’n 45 minuten. Een full face behandeling duurt twee uur.

Prijsindicatie
De behandeling met hyaluronzuur fillers kost ongeveer €300 per milliliter (of een al dan niet gebruikt deel daarvan). De op het moment van uw boeking geldende prijs vindt u terug in onze boekingsmodule. Het aantal te gebruiken milliliters verschilt per te behandelen gebied. Tijdens het consult wordt bepaald hoeveel milliliter nodig is voor de behandeling.

Maak nu een afspraak voor uw behandeling of gratis consult!