Draadlift en PDO

Draadlift en PDO zijn twee van elkaar verschillende technieken. Bij een draadlift behandeling worden draden voorzien van weerhaakjes via een naald in de gezichtshuid gebracht, waarna de draad en daarmee de huid vervolgens subtiel wordt gelift en verstrakt. Hierdoor kan heel lokaal en gericht effect worden bereikt. Na verloop van tijd lost de draad beetje bij beetje op.

PDO-draden zijn draden van polydioxanone. PDO-draden zijn er in verschillende lengtes en kunnen op diverse plekken als een net in de gezichtshuid worden aangebracht. PDO-draden geven licht liftend effect, maar belangrijker is dat deze de eigen collageenaanmaak stimuleren en de huid verstevigen. Deze draden lossen na ±8 maanden op. Door de stimulatie van de eigen collageenaanmaak blijft het effect van een PDO-behandeling echter gemiddeld 1 tot 2 jaar zichtbaar.

Bij Skinmiracle wordt uitsluitend met niet-permanente draden gewerkt die zelf in de huid oplossen. De behandeling vindt onder plaatselijke verdoving plaats, waardoor deze behandeling in het algemeen niet als pijnlijk wordt ervaren.

Maak nu een afspraak voor uw behandeling of gratis consult!